SNELLE LEVERING - GEEN AANBETALING - VEEL SOORTEN TAFELBLADEN - EIGEN BEZORGSERVICE - EIGEN MEUBELMAKERIJ - EIGEN METAAL-WERKPLAATS

TAFEL AFWERKING

Met de juiste olie of lak kun je eenvoudig en snel een prachtig resultaat bereiken.

Wij kiezen vrijwel altijd voor olie omdat het een onderhoudsvriendelijke laag vormt die goed beschermt, niet voor niets worden veel vloeren geolied en als olie bestand is tegen zulke zware belastingen dan is de juiste olie zeker goed voor een tafel. De grote voordelen van olie zijn het snelle aanbrengen en het eenvoudige onderhouden.

Wij hebben een Starters KIT samengesteld.  Om te beginnen heb je een kleine emmer nodig om de olie en de verharder in te mengen. Vervolgens breng je een kleine hoeveelheid aan op het eiken tafelblad. Balk voor balk goed verdelen en uitwrijven met de pad en groene/blauwe houder. Als het hele oppervlakte behandeld is, met de olie, kan er na 10 a 15 minuten uitgewreven worden met de witte katoenen doek. Hiermee haal je het overtollige olie weg. Nu ca 48 uur de olie goed uitlaten harden. De onderhoudszeep gebruik je 1 x in de 2 maanden. Klein beetje (eetlepeltje) toevoegen in een halve liter lauw water. Met deze handeling blijf je genieten van de tafel.