SNELLE LEVERING - GEEN AANBETALING - VEEL SOORTEN TAFELBLADEN - EIGEN BEZORGSERVICE - EIGEN MEUBELMAKERIJ - EIGEN METAAL-WERKPLAATS

WOCA DIAMOND OIL KLEUR CHOCOLATE BROWN

Diamond Oil Active is de enige 1-component olie die presteert als een 2-component olie. Olieresten harden niet vanzelf uit en kunnen dus opnieuw gebruikt worden.

De nieuwe technologie de we gebruikt hebben heet ‘Hyper Cross Linking’. Hierbij creëren de oliemoleculen miljarden extra connecties met elkaar, wat resulteert in een intensievere, sterkere bescherming. Het effect doet denken aan een heel fijn web binnenin in het hout, waardoor het hout beter beschermd is tegen vocht, vuil en slijtage. Het enige wat de olie nodig heeft om geactiveerd te worden is een combinatie van wrijving en zuurstof.

Diamond Oil Active is beschikbaar in 9, onderling mengbare kleuren en wordt gemakkelijk en snel aangebracht zodat u in korte tijd veel vierkante meters kunt oliën. Het behandelde oppervlakte droogt snel en is na 12 uur beloopbaar. Na 3-5 dagen is het houten oppervlak compleet waterafstotend.

Resultaat
De olie zorgt voor een sterk, flexibel, vuil- en waterbestendig oppervlak. WOCA Diamond Oil Active is ideaal voor de basisbehandeling van alle nieuwe onbehandelde of pas geschuurde houten oppervlakken, zoals vloeren, trappen en meubels.

Reiniging en onderhoud
Regelmatige reiniging met WOCA Natuurzeep en tussentijdse opfrissing met WOCA Onderhoudsolie (Active) of Onderhoudsgel.

Eigenschappen

  • 1-component olie die presteert als een 2-component olie
  • Supersterk door Hyper Cross Linking
  • Beschermt in het hout, al na 1 laag
  • Beschikbaar in 9, onderling mengbare kleuren
  • Ongeëvenaard qua kleur en uitstraling
  • Geen restafval
€ 84,95 € 69,95 (incl. btw)

TERUG NAAR PRODUCTOVERZICHT